måndag 23 september 2013

Vecka 39 (38+2) Slutet närmat sig

11 dagar kvar till BF! Sen kan de ju dock bli ytterligare två veckor till.
Fast hoppas verkligen inte att vi går över tiden med Lill* pyret!

Nu är längtan och nyfikenheten enorm över vem som gömmer sig därinne.
Mamman och pappan vill verkligen få träffa dig vårt Lill* pyre så kom ut nu!

Hade ju hoppats på att jag är en sån som föder tidigt eftersom Wille var tre veckor tidig, så när vecka 37+0 kom och gick så var vår förväntan stor här hemma, men inget hände.
Nu rullar dagarna på framåt utan några egentliga känningar alls, lite sammandragningar men annars inget.

BM kände i fredags på tappen som är mjuk men lång och bakåtriktad och bäbis ligger fortfarande lite väl högt upp i bäckenet! Huvudet fortsätter iallafall att ligga neråt och ruckbart.

Hela helgen har spenderats i mammas garage med småbröderna och M för byta motor i bilen, inte färdigt ännu men det går åt rätt håll. Ungefär en miljard saker måste plockas bort för kunna få in den nya och sen ska allt tillbaka på rätt ställe också! Men nån gång blir den väl klar! :-)

2 kommentarer:

 1. Åh jag undrade just när det skulle komma en uppdatering! Trodde nästan du fött nu! Inte skrämmas sådär ;) Men vd skönt att allt är bra men visst fan är det jobbigt att vänta nu? Jag har som skrivet ställt in mig på att gå över tiden (även om jag har 1000 gånger mer "mensvärk" denna gång än förra) så har lagt in en sån där nedräkning på 2 veckor över tiden t.o.m för att inte bli alltför besviken hehe
  Men jag håller tummarna varje dag nu att LIll* pyret behagar dyka upp snart! Täta rapporter från och med nu vill vi ha ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nej inget Lill* pyre ute ännu. Väntar och väntar, men de är ju lite spännande också. Känner hela tiden efter i kroppen, kan de vara nåt på gång nu, nehe inte nu heller. :-)
   Försöker också ställa in mig på att gå över de där två veckorna, men vill ju inte de egentligen.
   Nu är de verkligen nära för oss båda iaf, 9 dagar kvar till BF för mig.
   Och de verkar ju som om nåt är på gång hos dig också med "mensvärken", har själv knappt några såna känningar alls och då blir man ju istället noijig att det inte alls närmar sig.
   Ska försöka ordna lite mer täta rapporter. ;-)

   Radera